avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Eliberare contract colectiv de munca si regulament de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Eliberare contract colectiv de munca si regulament de orgine interioara

Buna ziua,

De curand am primit decizia de concediere pe motivul desfiintarii postului.

As vrea sa stiu daca pot obtine de la angajator contractul colectiv de munca si regulamentul de ordine interioara.

Ce se intampla daca angajatorul refuza sa mi le dea.

Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:58, 10 Februarie 2015
Nu se poate intampla nimic grav pentru angajator.

Pentru a obtine copie de pe ccm va puteti adresa sindicatului sau reprezentantilor salariatilor ori ITM-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintare sindicat. alegerea reprezentantilor salariatilor Aneka_ro Aneka_ro Buna ziua, As dori sa stiu in ce conditii o societate comerciala, poate renunta la sindicat si poate opta pentru reprezentati ai salariatilor care sa ... (vezi toată discuția)
Desfiintare post - ce drepturi am? kl3o4 kl3o4 Buna seara! As avea si eu unele intrebari privind concedierea din motive neimputabile angajatului, si anume: Sunt angajata unei firme de transport care ... (vezi toată discuția)
Model preaviz Cabinet Av. Irina Rosulescu Cabinet Av. Irina Rosulescu Firma doreste sa se mute cu totul in alt oras. Asa ca vrea sa dea preavizul salariatilor existenti. Concedierea e din motive neimputabile salariatilor. Din ... (vezi toată discuția)