saamy a scris:
daniela vorovenci a scris:
Ce inseamna munca la negru?
- nerespectarea legilor
-neplata salariului
-nu contribuiti la CAS, CASS ,SOMAj , nu beneficiati de indemnizatii de somaj , de sanatate , de pensie....
In cazul de fata faceti o sesizare scrisa la ITM , nu mama Dmv este cea care avea obligatia inregistrarii contractului de munca.
Mult succes,
Raspund d-nei Consilier - Munca la negru este::
1. Prestarea muncii fara intocmirea formelor legale, respectiv fara intocmirea contractului individual de munca, precum si neremunerarea pe baza unui stat de plata, constituie « munca la negru » si prezinta multe dezavantaje pentru angajati ;
2. Fiecare salariat trebuie sa stie ca pentru a fi angajat legal va semna un contract individual de munca, va semna lunar un stat de plata si va avea completat carnetul de munca.
Va rog frumos !
3. In mesajul anterior am raspuns doamnei @anyy clar si concret, am gresit cu ceva ??
4. Intervenim intr-o discutie cand avem de adaugat ceva nou sau corectam pe cel care a raspuns anterior interventiei noastre, gresesc ??
Mi-am spus parerea mea cu privire la acest tpoic si nu vad de unde reiese ca v-as fi plagiat?...
Din cate stiu , pot sa-mi exprim liber ce parerea am despre cum vad eu acest subiect , cu obligatia de a respecta topilcul.
Vi se pare ca nu l-am respectat?...ma simt jignita datorita acestui mesaj....
Pentru aceasta , va muktumesc mult,
O zi minunata,