avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1046 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Activare cod caen sau activitate la terti
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Activare cod caen sau activitate la terti

Buna seara ,

am si eu o intrebare .... detin o societate (asociat unic) infiintata anul trecut , initial firma a avut ca obiectiv comert cu amanuntul ( un magazin mixt ) asa cum este trecut si in certificatul de inregistrare si in certificatul constatator ( caen 4711) , firma nu se mai ocupa de magazin si v-a avea ca obiectiv prestarea de servicii in domeniul constructiilor .

am fost sfatuit sa fac o autorizare activitati la terti odata
si a doua oara sa schimb domeniul de activitate din constatator

sunt in dilema , care este procedura corecta ?
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 23:04, 11 Februarie 2015
La registru exista un formular tip nr. 2 si 3 in care puteti sa mentionati care din activitatile din actul constitutiv sa se face la teri

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen adina23 adina23 buna ziua, Vreau sa deschid un srl, sunt inca in faza actelor, si am o nelamurire asupra codului CAEN, care cod caen ar fi potrivit pentru un magazin mixt si ... (vezi toată discuția)
Deschidere magazin mixt gabygrass gabygrass Buna ziua va rog frumos puteti sa-mi spuneti daca am o intreprindere familiala deschisa pe agricultura inclusiv culturi de legume pot deschide un magazin mixt ... (vezi toată discuția)
Magazin on line nicolle25 nicolle25 Buna ziua, Am o firma care nu a avut activitate de la infiintare, insa are toate declaratiile depuse la timp. Activiatea principala este 4711 comert cu ... (vezi toată discuția)