avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 855 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Nulitatea unui act emis de o autoritate
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Nulitatea unui act emis de o autoritate

Va rog sa-mi comunicati care este tipul de nulitate care poate fi invocat in cazul mentionarii a unui act normativ gresit , in cadrul unui ordin de constituire a unei comisi de catre o institutie. De exemplu in loc sa se faca referire la Legea 554 s-a invocat eronat Legea 544
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 12:19, 11 Februarie 2015
Aceasta este o eroare materiala pentru care nu puteti invoca nulitatea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inscriere eronata in interogatoriu a unei date calendaristice mototo mototo Buna seara ! Va prezint urmatoarea situatie si astept cu interes parerile dumneavoastra . La stadiul procesual fond - rejudecare pe Legea 544 informatii de ... (vezi toată discuția)
Legea 544/2001 westkontakt westkontakt Buna seara, dupa indelungi staruinte am primit decizia (in scris) de acordare a indemnizatiei lunare dupa 3-4 cereri si ultra-cereri si sesizari. Nu vreau sa ... (vezi toată discuția)
Amenda contraventionala naty2004 naty2004 La inceputul acestui an , sotul meu a primit o amenda contraventionala pentru ca a parcat intr un loc nepermis, citind procesul verbal ( acesta ne a fost ... (vezi toată discuția)