avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 384 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Subcontractare achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Subcontractare achizitii publice

Conform legislatiei din domeniul achizitiilor, contractele cu subcontractorii trebuie aprobate de Achizitor.
Achizitorul nu doreste sa aprobe subcontractorii aparuti dupa semnarea contractului, desi e in limita de subcontractare aprobata de in contract.
In cazul in care inchei pentru proiectun contract de furnizare pentru obtinerea unui studiu topografic, se considera subcontractare?Am obligatia sa notific in acest caz?
Daca cunoasteti jurisprudenta, va multumesc
Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 09:19, 20 Februarie 2015
Conform art.96 din HG 925 autoritatea aproba doar schimbarea subcontractorilor deja existenti, nu introducerea subcontractarii pe parcursul executiei contractului.

Probabil ca in oferta ati precizat ca veti presta dvs. studiul respectiv, deci nu il puteti subcontracta.

Depinde si ce s-a precizat prin caietul de sarcini si clauzele contractuale, referitor la acel studiu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subcontractare lucrari ulterior semnarii contractului mara78 mara78 Buna ziua, Am castigat o licitatie pentru niste lucrari. Oferta am depus-o singuri si asa am castigat. Ulterior, am constatat ca nu putem face lucrarile ... (vezi toată discuția)
Contract de cooperare = nedeclarare subcontractant ? calin_andrei calin_andrei O societate care participa la o achizitie publica, nu declara nici un fel de subcontractare sau asociere in oferta, castiga astfel contractul, iar apoi face o ... (vezi toată discuția)
Oug 34/2006 - introducere subcontractanti pe parcursul derularii contractului alemisa alemisa Buna ziua, Va rog sa ma sprijinuti cu un punct de vedere pe urmatoarea speta: Prin licitatie deschisa s-a atribuit un contract de proiectare si executie ... (vezi toată discuția)