In cazul in care administratorul blocului si pe care l-am verificat ,si-a insusit nejustificat din banii nostri -am gasit ca pe o perioada de 4 ani s-a insusit suma de peste10000 RON dar ne-a dat banii inapoi trebuie neaparat sa il reclamam (daca da ,la cine?)sau nu e necesar datorita faptului ca noi ne-am recuperat banii.. Este administrator la mai multe blocuri ..
Atentie sporita daca s-a constatat ca o data a cauzat prejudiciu
Exista posibilitatea sa staruie sa mai produca si alte prejudicii prin alte metode mai greu de evidentiat
Puteti sesiza situatia la serviciul specializat din primarie care are evidenta administratorilor de imobil si totodata si sesizarile vis-a-vis de activitatea acestora
Pai tocma din acest motiv, poate doar dati un telefon la cei de la primarie, adica cei care i-au eliberat un Atestat, desi sunt foarte multi administratori care nu au atestat.
Atunci daca ... v-ati recuperat banii, nu ati mai avea interes, asa cum zice dom' avocat si mai si ziceti ca l-ati concediat, la ce ati mai intrebat?
Daca eu am prins un hot, nu m-am lasat pana nu l-am dat pe mana organelor de politie. Macar acest lucru puteti sa faceti si dvs. sau sa atentionati si vecinii dvs., ...dar la alte blocuri cine stie ce o fi... Mai ganditi-va!