avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1113 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Administrator care a sustras banii asociatiei
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Administrator care a sustras banii asociatiei

In cazul in care administratorul blocului si pe care l-am verificat ,si-a insusit nejustificat din banii nostri -am gasit ca pe o perioada de 4 ani s-a insusit suma de peste10000 RON dar ne-a dat banii inapoi trebuie neaparat sa il reclamam (daca da ,la cine?)sau nu e necesar datorita faptului ca noi ne-am recuperat banii.. Este administrator la mai multe blocuri ..
Ultima modificare: Miercuri, 11 Februarie 2015
Carmen_2103, utilizator
Cel mai recent răspuns: mottofreee , utilizator 23:03, 13 Februarie 2015
Va multumesc tuturor!:yes:
Adica cineva v-a furat si intrebati unde sa il reclamati? Pai la popa sau la spital?! Poate totusi la politie?
Politia se ocupa de identificarea si retinerea preventiva a hotilor.
Daca aveti dovezi scrise ,reclamati-l la politie si se prea poate sa fie trimis in judecata.
Daca nu , tot asa ,se prea poate sa fiti parte intr-un proces de calomnie .
Suma invocata mi se pare mica pt perioada de timp , oricum cine greseste ,plateste .
Ma repet ,asta numai cu dovezi care pot fi inscrisuri contabile din care sa reiasa ce si cum.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gunoi scos pe casa scarii pe timp de noapte MirceaEne MirceaEne Buna ziua, Sincer sa fiu am locuit in cel putin 3 oras in Romania, si in cel putin 7 blocuri, dar pana acum nu am intalnit acest obicei : Sunt cativa vecini( ... (vezi toată discuția)
Furt, abuz de incredere mariusbt1 mariusbt1 buna ziua.am si eu o intrebare: la ce se incadreaza aceasta fapta si cum pot recupera prejudiciul si ce dovezi trebuie sa am? am pus la vanzare pe internet un ... (vezi toată discuția)