La data de 02.02.2015 am înregistrat o contestație la executare împotriva CNADNR, deoarece aceștia au trimis procesul verbal de contravenție pt lipsă rovinietă ( amendă de 28 euro ) la data de 16.08.2011, la o adresă la care eu nu mai locuiesc din anul 1992, însă cineva a semnat de primire pentru acel proces verbal la acea dată, eu neștiind nimic până în data de 29.01.2015, când am primit acasă somația din partea executorului ( care probabil între timp a aflat adresa corectă unde locuiesc ), moment în care am constatat că nu era semnătura mea în mod categoric.
La data de 06.02.2015 am înregistrat și o cerere de suspendare provizorie, care mi-a fost respinsă.
Am aflat că același complet care va judeca contestația în data de 12.03.2015 a judecat și cererea de suspendare, pe care a respins-o la 10.02.2015,
Se poate ca același complet să judece atât contestația, cât și cererea de suspendare?
Sau din contră, așa este procedura, respectiv ca același complet să judece ambele cereri?
Cu privire la termenul de judecată din 12.03.2015, credeți că aș avea șanse de câștig, având în vedere că nu am știut de procesul de contravenție, nu am semnat de primire pt el, tariful de despăgubire s-a abrogat în anul 2012 pe lângă aceasta, este și prescrisă ( având în vedere că eu nu am știut absolut NIMIC de procesul de contravenție )?
Îmi cer scuze că insist, dar aș dori să mai întreb ceva..
Deoarece în contestația formulată s-a cerut de către instanță depunerea dosarului execuțional, am văzut că executorul a aflat toate conturile mele, dar și faptul că lucrez la o firmă de pază.
Aș dori sa întreb, poate să îmi facă poprire executorul, chiar dacă contestația nu a fost soluționata deocamdată, deoarece are termen de judecată în 12.03.2015?
De asemenea, zilele acestea îmi va intra în contul unde primesc pensia o sumă de bani, dar acești bani nu îmi revin mie, ci trebuie să îi împart salariaților unei firme, deoarece acești bani reprezintă salariile acestora, prin urmare eu nu beneficiez de ei. Atâta doar că îmi sunt virați în cont pt a putea sa îi împart.
Executorul poate să pună poprire și pe acești bani?