avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Posibilitate reformulare cerere de recuzare
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Posibilitate reformulare cerere de recuzare

Va rog frumos sa-mi spuneti daca in situatia anularii unei cereri de recuzare pentru netimbrare, exista posibilitatea formularii unei noi cereri de recuzare pentru aceleasi motive ,intr-o alta sedinta , daca pozitia judecatorului se mentine cu privire la antepronuntare si in sedintele urmatoare
Multumesc
Cel mai recent răspuns: raicuraisa1 , utilizator 18:54, 11 Februarie 2015
Da, timbrati-o de data aceasta.
Multumesc pentru raspuns.
In situatia data am timbrat si am anexat chitanta ( am numar de inregistrare de la registratura) , dar s-a pierdut pana la instanta.....
Pot sa ma inscriu in fals in aceasta situatie impotriva incheierii de anulare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accesul ziaristilor la informatiile din dosar; antepronuntare pe exceptia netimbrarii - posibil motiv de recuzare a judecatorului? Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Ceausescu Liliana - Birou de Mediator Speta: 1. Actiune in pretentii pentru chirie, cu 2 parti: stat prin administrator RAPPS (declarata societate comerciala) vs persoana fizica 2. Statul a ... (vezi toată discuția)
Documente depuse disparute din dosar raicuraisa1 raicuraisa1 Va rog sa ma ajutati cu un sfat in ce privesc actiunile pe care le pot intreprinde in situatia in care am depus un document la registratura (cu numar de ... (vezi toată discuția)
In aceasta situatie, ce as putea face? dmh dmh am avut un proces la o curte de apel in data de 22.10. 2009. Prin citatie am fost atentionat ca daca nu voi depune " taxa judiciara de timbru" si "timbru ... (vezi toată discuția)