avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina cu actele vandute?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina cu actele vandute?

buna seara,tatal meu a vandut un autoturism in urma cu vreo 3-4 ani unei persoane danadu-i toate actele actele masinii fara sa faca nici un act,urmand sa faca ulterior actele .Mentionez ca intre timp tatal meu a decedat,si nu stiu cum pot radia acea masina pt a nu mai plati impozitul.Masina in momentul de fata nu se mai afla in circulatie ci este parcata in curte la o alta persoana.am luat legatura cu acea persoana insa nu vrea sa facem actele.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 20:56, 12 Februarie 2015
Fotografiati autoturismul, mergeti la discutii cu persoana la care este depozitata impreuna cu unu-doi amici. Daca puteti inregistra convorbirea si mai bine.
Apoi il actionati in judecata pe cel care are in curte autoturismul.
Treaba va merge ca unsa.
Deduc ca autoturismul figureaza in certificatul d-voastra de mostenitor.
Mai aveti si varianta sa dati o declaratie in forma autentica (adica la notar) din care sa reiasa ca autoturismul nu mai este folosit si se afla garat/depozitat la adresa.... si dati adresa unde este acum.
Cu declaratia mergeti la serviciul taxe-impozite din cadrul primariei de domiciliu si radiati rabla de la plata impozitului.
Ultima modificare: Joi, 12 Februarie 2015
DlGoe, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina cu actele vandute? adriandorohoi adriandorohoi buna seara,tatal meu a vandut un autoturism in urma cu vreo 3-4 ani unei persoane danadu-i toate actele actele masinii fara sa faca nici un act,urmand sa ... (vezi toată discuția)
Radiere auto mitrofan emilia mitrofan emilia Cum se poate sterge de la impozitul local un autoturism vandut din 1998 dar fara acte de vanzare cumparare. Nu se mai stie nimic de acea masina , este f. veche ... (vezi toată discuția)
Daca imi pastrez masina radiata, nu circul cu ea mai platesc impozit? sabin cj sabin cj Am o masina veche. Vreau sa o radiez si sa o transform in curte in loc de joaca pentru copii. Cineva mi promis ca mi-o decorează. Stiu ca este ... (vezi toată discuția)