avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Cum pot radia o masina cu actele vandute?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Cum pot radia o masina cu actele vandute?

buna seara,tatal meu a vandut un autoturism in urma cu vreo 3-4 ani unei persoane danadu-i toate actele actele masinii fara sa faca nici un act,urmand sa faca ulterior actele .Mentionez ca intre timp tatal meu a decedat,si nu stiu cum pot radia acea masina pt a nu mai plati impozitul.Masina in momentul de fata nu se mai afla in circulatie ci este parcata in curte la o alta persoana.am luat legatura cu acea persoana insa nu vrea sa facem actele.
Cel mai recent răspuns: adriandorohoi , utilizator 19:52, 13 Februarie 2015
Mai cauta pe forum ca acum cateva zile am mai raspuns in 2 cazuri asemanatoare. Daca nu te descurci altfel....pentru oamenii exagerat de corecti nu exista decat calea instantei pentru a obtine o hotarare judecatoreasca.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot radia o masina cu actele vandute? adriandorohoi adriandorohoi buna seara,tatal meu a vandut un autoturism in urma cu vreo 3-4 ani unei persoane danadu-i toate actele actele masinii fara sa faca nici un act,urmand sa faca ... (vezi toată discuția)
Radiere autoturism... polybasser polybasser Buna! Ce e de facut pentru a putea radia din circulatie un autoturism, care l-am vandut unei cunostinte, iar el l-a vandut altcuiva? Mentionez, ca primul ... (vezi toată discuția)
Radiere auto sergiugamzer sergiugamzer Buna ziua, Am o Dacia 1310 fabricatie 2003 ramasa de la tatal meu care a decedat acum 3 ani. Masina este inmatriculata pe numele tatalui meu. Mama este si ea ... (vezi toată discuția)