avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1052 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Instanta a gresit, ce trebuie sa fac
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Instanta a gresit, ce trebuie sa fac

Buna seara . Am avut a doua infatisare in care am rugat instanta sa trimita adresa unor banci pt aflarea reala a unui depozit al decedatului a carei succesiune o dezbatem . Instanta in loc sa ceara extras de cont de la data decesului , a cerut extras de la data actuala . Decesul survenind in 2012 , deci pana acum banii au putut fi scosi cu cardul , unul din mostenitori stiind PIN-ul. Se mai poate indrepta aceasta situatie ?
Cel mai recent răspuns: MaryGafita , utilizator 13:07, 15 Februarie 2015
Cereți de la bancă extras de cont care să conțină toate tranzațiile efectuate începând cu 2012 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii bancare in calitate de mostenitor legal 20Bogdan 20Bogdan Buna ziua . Inainte de a face succesiunea la notar am fost personal la mai mute banci si am depus cereri pe care le-am primit de la notar inclusiv notarul ... (vezi toată discuția)
Succesiune cont bancar Adina_h Adina_h Buna seara,as dori sa stiu daca este necesar sa ma adresez instantei pt obtinerea unui extras de cont.Bunica mea a decedat anul trecut.S-a dezbatut ... (vezi toată discuția)
Cont bancar persoana decedata mihai3434 mihai3434 Buna ziua Recent a decedat tatal meu si vrem sa facem succesiunea. Fratele meu stia de existenta unui cont bancar. Am inteles ca notarul poate trimite cereri ... (vezi toată discuția)