avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 524 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Restructurare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Restructurare

Buna seara !
Am o nelamurire si as dori sa ma ajutati
Sotia este angajata cu contract pe perioada nedeterminata ca asistent medical pe cabinet scolar. In cazul in care scoala se desfiinteaza, ea(sotia) poate sa-si piarda si ea locul de munca ? Mentionez ca este angajata la stat si nu la particular si are colege care sunt angajate cu contract pe perioada determinata. Este posibil ca sa isi piarda locul de munca, iar cele cu contract pe perioada determinata sa ramana angajate ?
Va multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:20, 12 Februarie 2015
Este angajata scolii ?
Nu, prin descentralizare, au trecut de la spital la primarie.
Exista si posibilitatile mentionate de dvs.
Probabil ca daca scoala se va desfiinta, atunci cei de la primarie vor considera ca nu mai au posibilitatea sa-i ofere un alt loc de munca si atunci vor decide concedierea persoanei in cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfiintarea postului in contract de munca pe perioada determinata? carmena_iasi carmena_iasi Buna ziua. Am fost angajata cu contract de munca pe perioada DETERMINATA, incepand cu data de 20.04.2010, iar pe data de 01.07.2010 am fost anuntata ca se ... (vezi toată discuția)
Desfiintare unitate scolara-redistribuire titulari Profdisperat Profdisperat Buna ziua. Sunt in urmatoarea situatie:prof titular al invatamantului, grad 1. Unitatea de invatamant se desfiinteaza si ISJ ne va redistribui in alte scoli. ... (vezi toată discuția)
Maternitate tatianab70 tatianab70 as dori sa stiu daca dupa terminarea celor 2 ani de crestere a copilului firma unde am lucrat este obligata prin lege sa ma primeasca inapoi si ce lege este ... (vezi toată discuția)