avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cedare bunuri comune celuilalt sot
Discuție deschisă în Executare silită

Cedare bunuri comune celuilalt sot

As vrea sa stiu daca pot ceda partea mea de proprietate a apartamentului comun, cumpărat de noi după căsătorie, la care suntem coproprietari, pe cale notariala, fara a mai avea ulterior consecinte juridice sau de alta natura. Daca nu, cum se poate face acest lucru si care e procedura?
Cel mai recent răspuns: IMicro Bucuresti , Consilier juridic 15:59, 12 Februarie 2015
Mulțumesc mult pentru răspuns.
Din păcate pentru dumneavoastră, trebuie să returnați Băncii tot împrumutul. Știu că v-ar plăcea să nu o faceți, dar nu se prea poate. Nu aveți cum să rămâneți și cu bunuri și fără datorii. Nu numai că ar fi imoral, dar ar fi și dificil.
Și vă mințiți singur când spuneți că nu e fraudă, este intenție de fraudă, fără tăgadă. Drept este că nu este pedepsită penal, nu încă. Mi-e teamă însă că o lege precum falimentul personal, va veni la pachet și cu legi de protecție a creditorilor, adică legi penale împotriva debitorilor de rea credință.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor pentru a ''fenta'' banca ionut_daniel ionut_daniel am un credit la Banca....problema este ca am niste bunuri pe numele meu...dak le vand unui apropiat (nu este ruda cu mine), in perioada cand nu mai platesc ... (vezi toată discuția)
Separatie matrimoniala in timpul casatoriei george_adc george_adc Buna ziua. As dori sa stiu daca pot opta pentru noul regim matrimonial descris in codul civil, eu fiind casatorit de 10 ani. Mentionez ca vrem sa cumparam un ... (vezi toată discuția)
Rugaminte lamurire executare silita tiby1 tiby1 Eu si cu fosta sotie de care am terminat recent divortul, am contactat (in timpul casatoriei) un credit de 50.000 ron de la banca. Titular de contract sunt eu ... (vezi toată discuția)