avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... probleme angajator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

probleme angajator

Buna ziua,
M am intors la munca pentru a doua oara din CCP dupa 11 luni. La fel ca si prima oara am fost primita necorespunzator. Mi s-au schimbat locul si atributiile. La revenire nu a avut nimeni bunavointa sa imi readuca aminte din activitatile pe care le faceam am fost lasata sa ma descurc. De catva timp mi se dau sarcini neclare dupa care mi se trimit mail uri de mustrare si sunt acuzata ca nu mi fac treaba si ca trag compania in jos. Astazi am fost chemata sa semnez o hartie cu avertisment de abatere disciplinara pe care am refuzat sa il semnez. Va rog sa imi spuneti ce pot face in aceasta situatie. Am doi copii si nu mi permit sa imi iau geanta si sa plec acasa dar nici stresul acesta nu il mai pot suporta. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 09:21, 12 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Contestati in instanta decizia de sanctionare.

De asemenea, persoanele hărțuite se pot adresa și Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării (CNCD), care este autoritatea de stat în domeniul discriminării.
Angajaţii se pot adresa şi Inspectoratului Teritorial de Muncă, inspectorii de muncă fiind obligați, să păstreze confidențialitatea oricărei reclamații și să nu dezvăluie conducătorului persoanei juridice și persoanei fizice sau reprezentantului acestora faptul că inspecția a fost efectuată ca urmare a unei reclamații.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre hartuirea morala la locul de munca albu_ionel2002 albu_ionel2002 Buna ziua Doresc sa stiu despre hartuirea morala la locul e munca cum putem sa punem capat ... (vezi toată discuția)
Hartuire la locul de munca NIK_NIK33BR NIK_NIK33BR Sunt angajat momentan la o societate de paza in functie de inspector securitate. In luna martie sefii mei a venit cu niste acuzatii la adresa mea \\"FEL DE ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva lauramihaela63 lauramihaela63 Va rog sa imi spuneti ce s-ar putea face in cazul concedierii fara niciun motiv...pur si simplu. Se fac presiuni sa imi dau demisia, mi s-a spus ca ma trimite ... (vezi toată discuția)