avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 405 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... promisiuni nerespectate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

promisiuni nerespectate

Buna ziua,
problema pe care vreau sa o expun este poate mai neobisnuita.
Anul trecut angajatorul mi-a propus postul de team leader. Pentru asta am fost si in delegatie in strainatate pentru a mi se face training-ul. Pe perioada delegatiei am avut un accident care m-a tinut in concediu de boala 3 luni.
Odata intoarsa la munca, am constatat ca postul meu de team leader s-a ocupat, iar eu am ramas tot pe vechiul post.
Exista o modalitate legala de a obliga angajatorul sa isi respecte promisiunea de promovare? Trebuie sa mentionez ca nu am semnat un contract in acest sens.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: deliaolga , utilizator 11:09, 12 Februarie 2015
Nu exista modalitate legală de soluționare atâta timp cat nu aveti un document incheiat in acest sens.

Multumesc pentru raspuns. Banuiam ca este asa, dar aveam nevoie de o confirmare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajat refuzare delegatie ob ob Buna ziua, Iata situatia mea: Sunt angajat la filiala romaneasca a unei multinationale. Am fost trimis la training in strainatate la firma mama in urma cu ... (vezi toată discuția)
Training in israel ANCA_GIRIGAN ANCA_GIRIGAN O societate doreste sa trimita la training la o societate din Israel un muncitor. Trainingul presupune si practica , cu relocare un an de zile si diploma de ... (vezi toată discuția)
Refuz delegatie, consecinte rainnights rainnights Buna, Poti fi concediat in urma refuzului de a face o delegatie pentru 2 saptamani? Persoana in cauza are o fetita de 5 ani si sotul plecat in ... (vezi toată discuția)