avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Suspect de furt/deteriorare produs
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Suspect de furt/deteriorare produs

Buna ziua ! Acuma cateva 4 luni am fost surprins pe o camera de filmare dintr-un magazin ca am luat o cute de pe un raft si am desfacuto si nu am luat nimic am lasat-o.La esire am fost perchizitionat si nu sa gasit nimica asupra mea.Au chemat polita, au venit mi-au facut si ei perchezitie si ei si nu au gasit nimica asupra mea dupa care am mers la sectie. La sectie am stat vreo 3 ore au scris ei o declaratie pe care nu am semnato si mi-au oprit telefonul mobil si un forfecut de taiat unghi care spun ei spun ca l-am folosit sa tai sigiliul cutiei. Dar sigiliul l-am rupt cu mana.Eu nu am dat nici o declaratie la politie ca nu am avut ce sa declar.Azi am primit citatie sa ma prezint la sectia de politie pentru audiere.As dori sa stiu ce ar putea sa-mi spuna sau sa-mi faca ? La ce sa ma astept ? Daca aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere.Va Multumesc si o zi buna !!!
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 17:21, 12 Februarie 2015
Buna ziua,
Va sfatuiesc sa mergeti la politie si sa dati declaratia asa cum s-a intamplat.
Va sfatuiesc sa mergeti insotit de un avocat.
V-ar putea incadra la tentativa de furt, respectiv art.228(Furtul) raportat la art.32(Tentativa) din Noul Cod Penal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Problema acuzatie furt carrefour cloudabz cloudabz Acum 2 saptamani am fost carrefour sa facem cumparaturi eu si prietena mea,ne-am terminat cumparaturile si le-am dus la masina dupa care am intrat inca odata ... (vezi toată discuția)
Audiere dosar penal art 253 c.pen maryusmara88 maryusmara88 Buna dimineata.ieri 18.10.2017 am primit citatie de a ma prezenta la sectia de politie ca reclamat .eu am facut urmatoarea prostie:am rupt sigiliul contorului ... (vezi toată discuția)
Prins cu iarba in masina Mircea Moraru Mircea Moraru Buna seara, Asta vara prin august, am fost prins cu o cantitate f mica de iarba(cam cat dimensiunea unei fise de 1ban)si pe langa mai erau si niste seminte ... (vezi toată discuția)