avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Prins cu iarba in masina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Prins cu iarba in masina

Buna seara,
Asta vara prin august, am fost prins cu o cantitate f mica de iarba(cam cat dimensiunea unei fise de 1ban)si pe langa mai erau si niste seminte cam 12 bucati si un maruntitor care avea urme de iarba pe el.Nu eram participant la trafic, ma pregateam sa imi desfac bicicleta pliabila din portbagaj, era 1 noaptea si au venit direct la mine fara sa se prezinte, gen ce ai in buzunare, spuneau ca au vazut ca aruncasem jointu, perchezitie in buzunare, dupa care au inceput sa caute in masina si au gasit ceea ce am mentionat mai sus. Mers la sectie, dat declaratie, cum au procedat agentii ce au gasit de unde o am?(o aveam de la 2 francezi din 2Mai), imi dadusera cu tot cu semintele acelea,semnat declaratia... jicnit de colegii de sectie.impachetat si sigilat dovezile cu declaratia. Trimise la diicot, si sunat dupa 5 luni de diicot, sa ma prezint dupa o saptamana de cand am fost sunat. Intrebarile mele sunt: 1. Aveau drept de perchezitie agentii?
2.cat de grav e dpdv legislativ?
3.ce ar trebui sa fac?
4. Sa merg cu un avocat?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:06, 6 Ianuarie 2018
~ Conținut șters la cerere ~
Problema cu dreptul la percheziție este una foarte delicată.
Este bine sa mergeți însoțit de avocat pentru ca trebuie stiut in ce fel se impune sa se faca apărarea.
Acest lucru nu se poate vedea clar decat la fața locului atunci când va fi prezent procurorul.
Dacă mergeți fără avocat nu cred ca o sa va puteti apăra singur si in plus e foarte posibil sa va agravati situatia juridică.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prins cu iarba in masina Mircea Moraru Mircea Moraru Buna seara, Asta vara prin august, am fost prins cu o cantitate f mica de iarba(cam cat dimensiunea unei fise de 1ban)si pe langa mai erau si niste seminte ... (vezi toată discuția)
Audiere diicot octavianddd octavianddd Buna ziua! Acum cateva luni, intr-o seara, am fost abordati de doi domni politisti care ne-au pus cateva intrebari dar care cand sa plece, au observat in ... (vezi toată discuția)
Posesie droguri de mare risc pentru consum propriu just2015 just2015 Buna ziua! In urma cu cateva zile, la o perchezitie in masina personala a unui prieten a fost gasit acesta si inca 2 amici cu droguri asupra lor. Amicul meu ... (vezi toată discuția)