avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 761 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Bon fiscal-livrare la domiciliu
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Bon fiscal-livrare la domiciliu

Buna ziua
Un restaurant care livreaza si la domiciliul clientilor cand trebuie emis bonul fiscal?
Daca emit la livrare,la un eventual control banii nu ar corespunde cu cel din casa de marcat.Daca emit dupa intoarcerea livratorului,tot nu este bine.Au fost cazuri cand
s-a dat amenda la intoarcerea livratorului pentru suma aflata la el,pe motiv ca nu a fost emis pentru acele sume bon fiscal.
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cabinet Expert Contabil , Contabil 22:23, 12 Februarie 2015
Bonul fiscal trebuie sa ajunga la client, trebuie emis bonul in nomentul livrarii, la un eventual control se poate dovedi pe baza comenzii faptul ca banii urmeaza sa se incaseze.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bon fiscal emmiv2008 emmiv2008 am o intrebare: am de curand o pizzerie cu livrare la domiciliu si as vrea sa stiu cat de\"obligata\" sunt sa emit bon fiscal in momentul in care pleaca ... (vezi toată discuția)
Justificare plati online IancuMaria96 IancuMaria96 Buna ziua! Cum se pot justifica platile online, efectuate de catre un client catre o firma, in cazul unui control ANAF? (vezi toată discuția)
Cand este obligatoriu sa emitem bon fiscal? klm0909 klm0909 Buna ziua, 1. detin un magazin online de vanzare produse electronice si as dori sa stiu daca legislatia ma obliga sa emit bon fiscal pentru fiecare vanzare ... (vezi toată discuția)