Buna ziua
Un restaurant care livreaza si la domiciliul clientilor cand trebuie emis bonul fiscal?
Daca emit la livrare,la un eventual control banii nu ar corespunde cu cel din casa de marcat.Daca emit dupa intoarcerea livratorului,tot nu este bine.Au fost cazuri cand
s-a dat amenda la intoarcerea livratorului pentru suma aflata la el,pe motiv ca nu a fost emis pentru acele sume bon fiscal.
Multumesc anticipat
Bonul fiscal trebuie sa ajunga la client, trebuie emis bonul in nomentul livrarii, la un eventual control se poate dovedi pe baza comenzii faptul ca banii urmeaza sa se incaseze.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Bon fiscal
emmiv2008
am o intrebare: am de curand o pizzerie cu livrare la domiciliu si as vrea sa stiu cat de\"obligata\" sunt sa emit bon fiscal in momentul in care pleaca ... (vezi toată discuția)
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.