buna! am o interebare cine ma poate ajuta? zilele trecute am avut examen auto la oras iar domnul politist ma cazut .tin sa precizez ca am sustinut examenul pentru redobidire permis.am o experienta de 5 ani. nu cred ca e normal sa ma pice asa ca nui place de fata mea.
Problema nu-i sa depuneti contestatia, problema e sa dovediti cele afirmate in contestatie.
Pana cand proba de conducere prin oras nu va fi filmata, nicio contestatie nu va avea sanse.
E cuvantul organului impotriva cuvantului d-voastra.
Presupunand, prin absurd, ca ati beneficia de marturia celuilalt/celorlalti candidat(i), tot v-ar fi aproape imposibil sa va dovediti afirmatiile!
Motivul este ca d-voastra si ceilalti candidati nu aveti ,,calitatea" sa contestati deciziile examinatorului, acesta este socotit un ,,expert", ca de aia va examineaza el pe d-voastra si nu d-voastra pe el.
M-am facut inteles?
atunci de ce se mai folosesc martori? ii mai plimba si pe ei prin oras degeaba!parerea mea ca nu mai sintem pe timpul comunistilor ficacare face ce vrea fie el si expert! stau si ma uit la miile de elevi in situatia mea cum sunt plimbati pe drumuri fara sa poata spune sau face nimic! eu cred ca ar trebui sa existe un expert care sa arbitreze situatia sa clarifice unde este dreptatea sa aiba si elevul unde isi poate spune opinia.nu sa fie toti la mina cuiva.de ce nu sa acceptat sa se moteze camere pe masini?ar fi fost corect din abele parti totul ar fi mers dupa lege nu dupa bunul plac al cuiva care are putere de decizie.dar traim in Rominia cred ca este singura tara din europa care sa mai dam examen cu politia.politia ar trebui sa se ocupe de respectarea legislatiei nu de examinare
daca tot se ocupa de examinare de ce nu se ocupa si de pregatirea elevilor.eu stiu ca cine pregateste pe cineva acela si testeaza sa vada daca e corect facuta pregatirea.dar ma rog Astai Romania!
Examen
albulescu
Buna ziua,am un prieten care a dat examen pentru permis de conducere,a luat examenul la sala,dar la picat la proba practica,el spune ca a fot reaua intentie a ... (vezi toată discuția)
Cum devin un avocat
karinaa
Buna,
ma numesc Karina si sunt licentiata in cadrul universitatii de drept si de asemenea am si un master in drept penal.As dorii si eu cateva informatii ... (vezi toată discuția)