avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire salariu
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire salariu

Daca lucrez la o firma privata, iar salariul il iau de fiecare data in mana, fara stat de plata sau cont, atunci se poate pune poprire?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:56, 13 Februarie 2015
Depinde de angajator, in mod norrnal ar trebui sa va puna poprire pe salariu,firma avand calitatea de tert poprit.
Da binenteles ca se infiinteaza poprirea, angajatorul - in calitate de tert poprit - are obligatia de a raspunde cererii transmise de executor.
e bine ca va luati salariul in mana, ca se infiinteaza poprire si pe cont si altfel v-ati ruga de banca si de executor sa va elibereze diferenta de salariu.
Poprirea se infiinteaza pe salariu la angajator, dvs veti primi in mana diferenta de 2/3. Nu depinde de angajator, trebuie sa se supuna, altfel va da din banii societatii si mai poate primi si amenda, asa ca nu are niciun interes sa nu va retina din bani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire salariu flawrin28 flawrin28 Am o executare silita infiintata si am primit instiintarea infiintarii popririi dar ma confrunt cu urmatoarea problema, firma nu prezinta interes in ... (vezi toată discuția)
Poprire cont Roxana Popa Roxana Popa buna seara.ce pot sa fac in cazul in care urmeaza sa mi se puna poprire pe salar,si persoane din conducerea firmei unde lucrez m-au amenintat ca pot fii data ... (vezi toată discuția)
Pensia alimentara la schimbarea tertului poprit simina_28 simina_28 Sunt divortata de primul sot din 2009,impreuna avem un copil in varsta de 8 ani acum.Copilul mi-a fost incredintat mie spre crestere si educare,fostul sot ... (vezi toată discuția)