avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... donatie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

donatie

Buna seara

Inainte de casatorie am cumparat un apartement impreuna cu viitoarea sotie.
dupa un timp am divortat si am impartit tot ptidteneste,dar la apartament am facut un act de donatie fosta mi-a donat partea ei din apartament.
intrebare

Eu pot sa vand acest apartament?
Cel mai recent răspuns: aiureluuuuuu , utilizator 21:38, 5 Martie 2015
Da, sunteti proprietar.
daca apartamentul este intabulat pe numele dvs. in pincipiu da. nu cunosc actele ca sa ma pronunt
Sigur ca da, intabulati dreptul de proprietate dobandit prin donatie ,achitati la fisc impozitul si apoi puteti sa vindeti apartamentul.
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire Valentinablo Valentinablo Buna ziua Am un apartament 2 cam mostenire de la parinti dobandit inaintea casatoriei, sotul are si el un apartament cu 3 cam primit mostenire in timpul ... (vezi toată discuția)
E obligatoriu sa intabulez sotul ca sa vand garsoniera cumparata fara el in 2004? Alo2016 Alo2016 Buna ziua. Am cumparat o garsoniera in 2004. Am inscris-o la fisc si am platit toate impozitele la zi. Am uitat s-o intabulez. Sotul era plecat din tara ... (vezi toată discuția)
Intabulare apartament menacao menacao Buna ziua,avem un apartament cumparat in timpul casatorie,tot din timpul casatoriei a rezultat si un baiat(fiind acum major)in acel apartament lucuind acum ... (vezi toată discuția)