avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1080 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort cu minori
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort cu minori

mi-am facut bagajele sa plec din domiciliul conjugal cu copii din cauza comportamentului sotului.el s-a ambitionat si m-a dat afara,adica mi-a luat din lucruri dandu-le pe hol,dincolo de usa si zicand din gura ca ma da afara.acum nu mai recunoaste asta.eu am plecat in aadapostul sectorului respectiv,am hartii ca am stat o noapte acolo cu copii.m-a luat tatal meu la el acasa.
acum in divort el mentioneaza la motive ca am plecat cu tot cu copii nerevenind la domiciliu,nelasandu-l sa-i vada etc,cea mai neagra mama.ce mi se poate intampla,cum pot actiona frumos.ma poate da in parasire de domiciliu,pot pierde copii?multumesc.a cerut vizite catre copii
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 19:45, 12 Februarie 2015
Buna seara,
Va sfatuiesc sa acceptati divortul, sa solicitati desfacerea casatoriei din vina ambilor si sa solicitati custodie comuna copiilor si stabilirea domiciliului acestora la dumneavoastra.
Daca va este teama de ceva apelati la un avocat.
Despre rest, nu vi se poata intampla nimic.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort de sot violent Cristina ioana lacan Cristina ioana lacan Buna intentionez sa divortez de sotul meu pentru ca ma batut de 4 ori din care de 2 ori in fata copiilor!am depus 2 plangeri la politie dar el a spus ca poate ... (vezi toată discuția)
Pentru parasirea domiciliului conjugal de catre sotie radu ion radu ion ce pot face in situatia de fata sotia mea a parasit domiciliul conjugal?as dori sa divortez pot pune ca acuzatie aceasta fapta (vezi toată discuția)
Am dreptul sa imi iau copiii si sa plec? ContSters412228 ContSters412228 Bună ziua, am dreptul sa ma angajez si sa nu mai locuiesc cu soțul daca avem doi copii?Nu il mai suport nici pe el nici pe maicasa.Poate sa îmi facă ... (vezi toată discuția)