avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Plata impozit dividente
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Plata impozit dividente

Buna ziua,

Am o intrebare:
detin o firma care pana acum 3 saptamai a avut sediul in sectorul 2 Bucuresti, acum sediul este in sectorul 3
si vrea sa platesc impozitul pe dividente pe anul 2008, catre ce trezorerie platesc sector 2 pana unde am activat acum 2 saptamani sau sector 3?
Cel mai recent răspuns: ofeliab , utilizator 16:21, 15 Iunie 2009
Parerea mea ca la Sectorul 3
Daca ati declarat mai demult datoria , cind inca erati la sect.2, atunci dosarul fiscal, cu datorie cu tot ,s-a mutat la sector 3. Daca declarati acum ,declarati la sector 3 si tot acolo va fi si plata .
Dupa trei saptamani sigur nu s-a transferat dosarul fiscal asa ca, verificati mai intai la sectorul 3 si apoi faceti plata.
Buna ziua,
La sectorul 2 nu va maiaccepta nici o plata, toate obligatiile trebuie declarate si platite la sectorul 3. Dar este bine, asa cum au spus colegii mei , sa verificati transferul si apoi sa achitati

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reactivarea activitatii firmei danapascu01 danapascu01 Am urmatoarea situatie: am avut activitatea firmei suspendata pentru o perioada de 3 ani si acum incerc sa o reactivez. Firma a avut sediul social in sectorul ... (vezi toată discuția)
Impozit auto schimbare domiciliu fiscal buna ziua, va rog sa ... Roxana Nic Roxana Nic Impozit auto schimbare domiciliu fiscal Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu o informatie legat de achitarea impozitului auto: In Mai 2020 am facut transfer ... (vezi toată discuția)
Administratia financiara mi-a pus poprire pe cont amalia_cojocaru amalia_cojocaru Buna ziua, Am o mare problema si va cer sfatul pentru ca nu stiu ce trebuie sa mai fac in aceste conditii. Eu si sotul meu avem o firma. La nceput a avut ... (vezi toată discuția)