avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 448 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... radiere auto
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

radiere auto

Buna ziua În 10.07.2014 am vandut autovehiculul proprietate personala,cumparatorului i-am dat,certificat fiscal, certificatul de inmatriculare,cartea de indentificare ,cheile si am intocmit contract avanzare-cumparare.A trecut perioada de 30 de zile(10 07 2014) pe care am trecut-o si in certificatul de inmatriculare, autovehiculul nu a fost transcris pe numele cumpărătorului din contractul de vanzare cumparare, figurând si in prezent pe numele meu.Am aflat ca autovehiculul a fost revandut. Acum va cer ajutorul dvs. sa-mi spuneti cum pot sa radiez autovehiculul care este inca pe numele meu,tinind cont de faptul ca autovehiculul este radiat fiscal si am doar un exemplar din contractul vanzare cumparare. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 21:13, 12 Februarie 2015
NU aveti cum sa il radiati de la politie, ci doar sa intocmiti o adresa catre serviciul inmatriculari in care sa mentionati tot ce ati scris si aici pe forum. Obligatia de transcriere a dreptului de proprietate revine cumparatorului si odata cu aceasta se face si radierea de pe numele dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directia inmatriculari - anuntare vanzare autoturism ContSters320352 ContSters320352 Buna ziua. Am urmatoarea problema si nu stiu ce sa fac, va rog ajutati-ma cu un sfat: in urma cu 2 ani am vandut o masina unei persoane din alt judet. Acea ... (vezi toată discuția)
Radiere vehicul Roby1967 Roby1967 Am vandut o masina in urma cu 4 ani ! S-a intocmit act de vanzare, am eliberat fisa fiscala...In aceasta perioada ma sina a fost revanduta de mai multe ori , ... (vezi toată discuția)
Auto maier maier buna ziua. in urma cu 6 luni am vandut un autoturism dacia (1000 E). nu am incheiat contract de vanzare cumparare. cartea de identitate a ramas la ... (vezi toată discuția)