avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 846 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Consecinte daca plec cu fetita mea de acasa la ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Consecinte daca plec cu fetita mea de acasa la viitorul sot

Daca parinti sunt despartiti 12 ani dar nu legal .iar eu am aproape 17 ani stau la tata dar tatal meu este in strainatate si ma lasat in grija bunici pe mine si pe fata mea .Iar eu ni.am gasit pe cineva si vreau sa pkec de la bunica cu tot cu fetota mea , dar mia venit protectia copilului si mia spus ca sa nu mai parasesc domicilul de la bunica pana nu implinesc varsta de 18 ani. Va rog din suflet spunetimi pot sa plec la iubitul ,vitoru tata si sot sau voi avea probleme???
Cel mai recent răspuns: ContSters311042 , utilizator 15:43, 13 Februarie 2015
Alege un loc in care sa ii fie bine copilului.
Daca ti-ai gasit un iubit la 17 ani, nu inseamna ca l-ai ales bine, poate nu vei ramane mult timp cu el.
Poate fi violent si cu tine si cu copilul tau.
Eu cred ca bunica si tatal tau stiu foarte bine de ceea ce ai nevoie tu si fetita ta.
Daca acasa la bunica este bine si caldura, de ce sa pleci? Ca sa ai de unde sa te intorci?
Daca dup-aia nu te mai primeste acasa? Unde vei ramane cu un copil mic?
Stai linistita acasa.
Sa-ti traiasca fetita, sa creasca mare si sanatoasa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua, divort cu minor Anerol11 Anerol11 Sunt căsătorită de 3 ani și am o fetita de un an și noua luni. Eu și soțul deși ne-am iubit am ajuns sa nu se mai înțelegem deloc și sa ne certam ... (vezi toată discuția)
Divort, exercitarea autoritatii parintesti Andreea Morosanu Andreea Morosanu Va rog din suflet sa ma ajutati.. Sunt casatorita de 5 ani si am un baietel de aproape 5 anisori! Am decis sa ma despart de sotul meu deoarece este violent ... (vezi toată discuția)
Pot pleca de acasa la 16 ani? Iuliana lavinia Iuliana lavinia Am 16 ani si doresc sa ma mut la iubitul meu de 18 ani mama lui este de acord. Nu mai pot rămâne acasă deoarece părinții mei sunt violenți,mereu sunt ... (vezi toată discuția)