avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Acuzatie furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Acuzatie furt

acum o luna am demisionat de la locul de munca.....nu am mers in preaviz si mi s-a spus ca se desface contractul de munca disciplinar pentru absente nemotivate....am fost la comisia de cercetare.....si cand mi-am prezentat apararea fostul angajator mi-a zis ca are declaratii notariale ale unor persoane cum ca eu am furat in perioada cand am fost angajat....si ca voi plati pentru asta...

mentionez ca am facut sesizare cu ceva timp inainte la itm....si acestia au amendat firma respectiva....

intrebarea e ce risc si ce pot face???

va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cabinet Avocat Anda Belea , Avocat 14:38, 13 Februarie 2015
Intai sa va faca plangere penala pentru furt si abia atunci sa incepeti sa va faceti probleme. Declaratiile notariale nu au nici o valoare.
multumesc din suflet.m-am linistit....ca nu am bani de umblat prin tribunale...
In prima faza o sa umblati pe la politie si parchet daca va face plangere penala si nu va spun ca sa va nelinistesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cercetare disciplinara zpavel_alia zpavel_alia Un gestionar lipseste nemotivat incepnad cu data de 11 februarie. In data de 18 februarie i se trimite convocare, urmand ca acesta sa se prezinte la cercetare ... (vezi toată discuția)
Demisie fara preaviz pavel_elena pavel_elena Buna ziua, Vreau sa-mi dau demisia de la actualul meu angajator, dar doresc sa plec fara preaviz. Angajatorul meu actual nu este de acord sa plec fara ... (vezi toată discuția)
Termen Pyppo Pyppo Buna seara!Am mare nevoie de ajutor:acum două saptamani seful meu m-a acuzat de furt,asa ca eu știind care este adevarul,i-am adresat o cerere scrisa pe care ... (vezi toată discuția)