avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Furt din magazin
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Furt din magazin

Buna ziua, am si eu o problema , am furat un mouse dintr-un magazin si mi l-a gasit agentul de securitate directorul magaziunului a chemat politia , iar acestia m-au dus la sectie acolo mi s-au luat amprente si declaratie si ieri am primit citatie cum ca trebuie sa ma prezint la sectie , motivul dosar penal . Sunt student si sunt foarte speriat , imi trebuie avocat , ce ar putea sa faca ? Tin sa precizez ca am avut decat o amenda , din cauza ca am trecut pe rosu, cand eram pieton.
Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
annonymus, utilizator
Cel mai recent răspuns: Instalator , utilizator 12:36, 15 Februarie 2015
In prima faza iti vor lua o declaratie, apoi dupa cercetarea de la politie dasarul va merge la parchet si procurorul poate sa ia o serie de masuri.
Si ce ar putea sa se intample ?
Ce valoare avea mouse-ul ?

Later edit: Oricum, nu cred ca ti se va intampla nimic. Daca dosarul ajunge la procuror cred ca va face aplicare art. 318 ncpp tinadu-se cont de fapta comisa si de persoana inculpatului.

Pe viitor, nu mai comite astfel de fapte :)
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
Avocat Sebastian Murariu, Avocat
Mouse-ul avea valoarea de 350 de lei , nu voi mai face sigur asta.
Cand te prezinti la politie imbraca-te decent , fii respectuos , lasa sa razbata prin toti porii parerea de rau...

Politistii - de fapt, cam toti oamenii legii - sunt sensibili la chestii gen : " cu respect, daca imi permiteti ".....Chestie de adresare , cand vrei sa spui ceva. Sau : " cu tot respectul cuvenit, d-le..." , daca vrei sa nu fii de acord cu ceva.
Incearca sa repari raul facut.
Si fii cuminte, pe viitor .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntarea la urmarirea penala apare in cazier ? Ciprian8971 Ciprian8971 Buna seara. In urma cu o saptamana am furat un obiect din Carrefour prin scoaterea sistemului de alarma cu un dispozitiv improvizat. Am fost oprit de un ... (vezi toată discuția)
Art. 318 alin. 12 ncpp cramco cramco Buna seara! Am primit prin posta o citatie in care sunt chemat in instanta in calitate de intimat in dosarul cu obiectul: confirmare renuntare urmarire penala ... (vezi toată discuția)
Furt magazin urmărire penală ContSters477673 ContSters477673 In cazul unui furt din magazin in urma căruia managerul magazinului a depus plangere ceea ce a dus la semnarea unui proces verbal intocmit de politie in care ... (vezi toată discuția)