avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 353 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Contract inchiriere
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Contract inchiriere

UN contract de inchiriere din cedarea folosintei bunurilor,nu se mai poate prelungi dupa 1 an? Trebuie reluate toate actele din nou in fiecare an? Pai si daca vreau pe perioada nelimitata ?
Cel mai recent răspuns: mariaandrea79 , utilizator 18:14, 15 Februarie 2015
Inchirierea si cedarea folosintei sunt unul si acelasi lucru. Si se poate face si pe mai mult de 1 an. Cine v-a impus sa intocmiti documentele doar pentru un an ?
Am vrut sa depun un act aditional pentru prelungirea contractului de inchiriere si mi s-a spus ca nu se mai poate prelungi cu act aditional, trebuie depuse toate documentele din nou.Finante timisoara !
Mi-ar trebui mai multe informatii. Inchiriere pentru ce ?
inchiriere imobil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Punct de lucru mira09 mira09 In cazul in care exista infiintat la Registrul Comertului un punct de lucru iar intre timp imobilul a fost preluat de un alt proprietar si facut un nou ... (vezi toată discuția)
A aparut o lege cu scutirea de impozit pe perioada reducerii chiriei cu cel putin 30%? dodoambra dodoambra Buna ziua Anul trecut am optinut venituri din chirie. Datorita pandemiei, in acord cu chiriasul, am redus chiria cu 50% pe luna. Am facut act aditional la ... (vezi toată discuția)
Perioada minima contract inchiriere? se poate pe 6 luni? alina_f alina_f Buna ziua, Care este peioada minima aunui contract de inchiriere? Chiriasul vrea pe luni, proprietarul este de acord. Citeam pe unele locuri ca artrebui ... (vezi toată discuția)