avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 936 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ma pot evacua socri din apartament?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ma pot evacua socri din apartament?

Buna ziua sunt casatorit legal de 8 ani de zile,in urma cu 6 ani am cumparat un apartament iar socrii mei ne-au ajutat cu jumatate din suma de banii cu conditia ca apartamentul sa fie pe numele lor pana in momentul cand noi o sa le restituim suma imprumutata, acum noi vrem sa divortam , iar sotia ma tot ameninta din moment ce apartamentul este trecut pe numele parintilor sai ma pot scoate afara din casa oricand fara sa imi restituie nici un ban,
Mentionez socrii stau in alt oras noi in altul, apartamentul este achizitionat dupa ce ne-am casatorit noi.
Eu pot demonstra numai cu martori ca am dat socrilor jumatatea de suma din apartament,acte nu am.
Cel mai recent răspuns: el1977 , utilizator 18:10, 13 Februarie 2015
Buna ziua! Din pacate puteti fi evacuat din apartament, din moment ce acesta este in proprietatea socrilor.
ok dar cum pot fii evacuat care sunt modalitatile si procedurile?
Pot venii maine daca nu sunt eu acasa si sa imi arunce hainele pe geam?
nu, in cazul in care domiciliati cu forme legale la acea adresa, pentru a va evacua vor trebui sa formuleze actiune de evacuare in instanta.
Ultima modificare: Vineri, 13 Februarie 2015
Adela Maria Bratulescu, Avocat
Va multumesc frumos pentri informatie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme familiale- evacuare el1977 el1977 In urma cu 6 ani am cumparat impreuna cu sotia un apartament si am mai luat o parte din banii si de la socrii mei.Am decis impreuna ca apartamentul sa fie ... (vezi toată discuția)
Intrebare ContSters99159 ContSters99159 nu stiu daca aici se incadreaza problema mea .. am locuit cu chirie la o familie impreuna cu prietenul meu.acesta a luat cu imprumut o suma de bani de la acea ... (vezi toată discuția)
Fosta soție cere despăgubiri pentru investițiile făcute în imobilele socrilor. ce șanse reale sunt ca ea să câștige? Ticob Ticob El si ea sunt impreuna 3 ani. Se casatoresc in 2009. In 2014 divorteaza la cererea lui in urma adulterului comis de ea. In timpul cat au fost impreuna si pe ... (vezi toată discuția)