avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Distrugere - vandalism in trafic
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Distrugere - vandalism in trafic

Am lovit cu piciorul usa din dreapta a unei masini de taxi pentru ca soferul masinii în care ma aflam era sa faca accident cu taximetristul respectiv. As vrea sa mentionez ca soferul de taxi s-ar fi facut responsabil de accident, daca acesta ar fi avut loc dar soferul a reusit sa evite accidentul. Chiar si aşa dl taximetrist tot el era cu gura mare si injura. Stiu ca asta nu e o scuza pt fapta mea.....

As dori sa stiu ce pedeapsa pot primi pentru ce am facut si daca mi se intocmeste dosar penal. Mentionez ca asta e prima mea abatere.

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.
Multumesc
Pe latura penala, nu cred ca veti pati nimic. Pe civil, depinde cat de grava a fost paguba cauzata prin lovitura si cat e de insistent taximetristul.
Trebuie sa constientizati ca dvs,sub accesul starii de moment ati cauzat un prejudiciu unui participant la trafic care in fapt nu a savarsit nicio fapta prin care sa va cauzeze dvs prejudicii
Soferul asupra masinii caruia ati inteles sa va manifestati anormal,daca apreciaza necesar poate -daca are cunostiinta despre datele dvs de identitate,sa formuleze actiune civila impotriva dvs
Daca i-ati avariat usa, poate depune plangere penala pentru distrugere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in data de 25.01.2011 zona crangasi, fiat panda+ taxi DANESCUL DANESCUL Masina mea nu este reparata. Taximetristul si-a reparat masina in patru zile.Politia a facut poze ambelor masini implicate in accident. Am aflat azi ca ... (vezi toată discuția)
Accident circulatie, o speta interesanta, amenda administrativa sau penala ? utilizator1111 utilizator1111 Va supun atentiei un accident destul de ciudat cel putin pentru mine ca si sofer, la care in masura posibilitatilor si a cunostintelor celor de pe acest forum ... (vezi toată discuția)
Accident pe trecerea de pietoni stefan_stefan stefan_stefan Buna ziua, Nu au trecut nici macar 2 luni de la anteriorul accident si sunt nevoit sa ma plang de inca un accident tot al soacrei mele. Soacra mea vineri ... (vezi toată discuția)