avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Recuperare prejudiciu

Am cumparat un telefon de pe siteul tocmai.ro.
Vanzatorul mi-a ascuns faptul ca telefonul avea semnal foarte slab, ca fusese dus la service, tinut 2 saptamani si returnat fara ca problema sa fie rezolvata. De asemenea vanzatorul il cumparase de la un magazin online, pe firma, neplatind TVA, iar la verificarea IMEI -am sunat la reprezentanta SONY - mi s-a spus ca telefonul era pentru Honk Kong, lucru iarasi ascuns de vanzator.
Cum as putea sa trimit inapoi telefonul si sa recuperez suma platita?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 19:00, 14 Februarie 2015
Trebuie sa va ardesati Asociatiei Nationale Pentru Protectia Consumatorului:www.anpc.gov.ro
Slabe sanse sa solutioneze opc
Aveti probe temeinice care sa dovedeasca ca nu ati avut cunostiinta despre deficientele ulterior constatate ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare incorecta produse spre vanzare nicoletha nicoletha in data de 10.09.2013 am cumparat o pereche de casti de la un Orange Shop din Timisoara, pentru sony ericsson xperia x10 mini. in 20.09.2013 am revenit in acel ... (vezi toată discuția)
Returnare produs defect AlexyaA AlexyaA Buna ziua! Am achizitinat o rochie dintr-un anumit magazin si ajunsa acasa am costatat ca are defecte, am vrut sa o returnez si Doamna de acolo mi-a spus ca ea ... (vezi toată discuția)
Telefoane - producator - vanzator si anpc cristidumitru cristidumitru Buna ziua! Iata povestea. Am abonament la Orange. In luna martie a.c. imi expira contractul pentru abonament si am zis sa impusc 2 iepuri dintr-o lovitura: ... (vezi toată discuția)