avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1056 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Incident minor in trafic
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Incident minor in trafic

Buna ziua .In urma cu doua zile am avut un incident minor in trafic. Vrand sa parchez intr-o parcare a unui supermarket am atins (sters)din greseala o masina stationata si parcata ,blocand intrarea in parcare .Repet am sters-o doar ,nici una dintre masini neavand nici o avarie .In acel moment au aparut proprietarii masinii cel putin trei la numar dintre care doua femei si un barbat venind spre mine amenintandu-ma si injurandu-ma in toate felurile ,una dintre ele chiar s-a apropiat de masina dand cu pumnul in masina ca o salbatica .Am spus ca nu asa se procedeaza si sa vorbim civilizat ca de fapt masinile nu au nimic se mai intampla din neatentie si astfel de lucruri .Nu a fost chip de intelegere si chiar au venit cele doua femei spre mine injurand si amenintandu-ma incontinuu. Sincer mi-a fost frica m-am urcat in masina si am plecat de acolo .Nu a fost chip sa ma inteleg cu ele .Eu eram singura iar ei erau trei daca nu chiar patru . Stiu ca in orice fel de accident fie el si minor trebuie mers la politie si declarat, dar masinile nu aveau nici un fel de avarie in cazul meu si nu stiu dc mai era cazul sa declar ceva. Va spun sincer ca imi era f frica sa mai raman acolo si nu aveam de unde sa stiu cu cine ma pun . Deci repet am plecat de acolo de frica si nici dupa accea nu m-am dus sa declar nimic pentru ca practic masina nu avea semne de avarie nu aveam ce sa dovedesc ,nici martori si nici numarul masinii nu l-am retinut din cauza spaimei .Ce ar fi trebuit sa fac sau ce mai pot face ,daca nu am procedat corect ? Daca ei se duc si ma reclama (declara incidentul )si spun ca am fugit de la locul incidentului ,ba chiar nu recunosc ca m-au amenintat si avand in vedere ce fel de oameni sunt mai si fabuleaza .M-ai ales ca ei au martori eu nu . Sincer nu as vrea sa am probleme .Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: GermanAlex , utilizator 19:47, 15 Februarie 2015
Data viitoare declarati incidentul rutier in 24 ore, iar pentru amenintari depuneti plangere.
O seara buna.
Cand au asemenea apucaturi vor bani. Mi s-a intamplat dar nu cu asemenea exemplare. Am iesit din masina, mi-a cerut cate in luna si in stele, am pozat, am constatat ca ii mudarisem cu noroi bara, am facut poza si am plecat cu toate vociferarile lui. Montati-va camere la masina. Am vazut la Auchan cu 60 lei. Se mai ia un card de memorie si gata. Pentru 100 lei aveti dovada a ceea ce s-a intamplat in cazul in care chiar sunt probleme.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fuga de la r0byk_69 r0byk_69 Intr-o seara am iesit cu prietenii,cu masina personala,am baut 3 beri,aveam sofer sa conduca pana acasa,dar am plecat sa vad o fata si pe drum am pierdut ... (vezi toată discuția)
Dosar penal lovire sherbanik sherbanik Buna ziua, In luna a 10 2015 am avut o altercatie cu un vecin. Am parcat regulamentar in parcarea din spatele blocului moment in care un om in varsta in stare ... (vezi toată discuția)
Injurii calomnioase ContSters273946 ContSters273946 Buna ziua.As dorii sa stiu ce as putea face cu situatia aceasta. Am cumparat acum cateva zile un loc de parcare peste strada de blocul meu si initial acolo ... (vezi toată discuția)