avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plata acoperisului la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plata acoperisului la bloc

Buna,
Sunt din rm. valcea si locuiesc intr-un apartament. Acum 2 ani s-a facut un tabel pt strangerea semnaturilor pt a se face acoperis, eu nu am fost de acord si mi-am exprimat acesta opinie. Ulterior am fost trecuta pe tabel cu suma de 1450 lei costul acoperisului. Am vorbit cu un jurist care mi-a zis ca acoperisul intra la investitii nu la reparatii sa fiu obligata sa platesc. Acum mi-a venit somatie cum ca voi fi citata in instanta pentru plata respectiva care a ajuns la 1950 cu tot cu penalizari. Pot face ceva in privinta asta?.....sau macar sa nu platesc penalizarile? va rog dati-mi un raspuns...multumesc
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 15:39, 18 Iunie 2009
Felicitari !
Ati discutat cu cei din conducere si-ati rezolvat sau cu avocatul cu investitia ?
E interesant ca experienta si pentru altii, daca ne puteti spune amanunte.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fond reparatii angi25 angi25 Buna ziua tuturor! Am si eu o problema pe care nu stiu cum ar trebui rezolvata, va rog sa ma ajutati. La un bloc cu 4 etaje si 2 scari, cate 15 ap./scara, ... (vezi toată discuția)
Penalitati LacramioaraNadia LacramioaraNadia Buna seara. In cazul in care un debitor incheie o conventie de plata cu Asociatia de Proprietari pentru a-si plati in transe debitul, Asociatia percepe in ... (vezi toată discuția)
Impunere de plata abuziva intretinere lazarnicoleta lazarnicoleta buna seara! am facut o solicitare catre asociatia de proprietari de care apartin, sa-mi elibereze o adeverinta din care sa reiasa ca nu am datorii restante. ... (vezi toată discuția)