avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare Silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare Silita

Buna...Am si eu o problema destul de complicata :(
In urma cu cateva luni am primit la domiciliu o instiintare cu privire la o executare silita pe numele meu .
Am deschis un proces in vederea anularii executarii silite si am ajuns la etapa cu "intampinarea" dar totusi as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul ''executarii''
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 23:16, 15 Februarie 2015
IoanMihai a scris:

as dori sa stiu cum se procedeaza in cazul ''executarii''

Executorul pune poprire pe conturile din banca, pe veniturile salariale si/sau scoate bunurile mobile si imobile identificate, la licitatie publica, le valorifica si achita datoria, plus retine cheltuielile de executare, cam asa se procedeaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata intretinere la bloc- consecinte mireladolta mireladolta Buna ziua. Am fost instiintat ca am fost dat in judecata de catre asociatie ptr neplata la timp a cotelor de intretinere. Intrebarea mea este urmatoarea: cum ... (vezi toată discuția)
Executare silita Bonaparte33 Bonaparte33 Salut, datorifa faptului ca am multe rate, nu am reusit sa le platesc la timp si am intrat pe lista neagra a iroului de Credit. Banca la care am cea mai mare ... (vezi toată discuția)
Executare silita- forme executare alexa1305 alexa1305 Am si eu o mare problema.Am o poprire pe 30% din salariu de la una din bancile la care sunt restanta.Acum am primit un \\"avertisment privind declansarea ... (vezi toată discuția)