avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Deplasare in interes de serviciu
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Deplasare in interes de serviciu

In conditiile in care am doi copii minori in întreținere,pot fi obligata sa plec in deplasare in alta localitate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:18, 16 Februarie 2015
1. Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.

2. In sectorul bugetar, functionarii publici pot refuza delegarea in anumite situatii.
Pentru sectorul privat, legislatia muncii nu face nicio referire la posibilitatea salariatului sa refuze delegarea in anumite situatii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre contractul colectiv de munca denis30 denis30 La cine ma pot adresa atunci cand este incalcat C.C.M , aici vorbesc de art.in care imi este acordata diurna.Insa conducerea ma obliga sa-mi platesc ... (vezi toată discuția)
Despre delegatie gabymy gabymy Buna seara, muncesc la un magazin mare din tara si sefa vrea sa ma trimita o saptamana sa muncesc in alt oras la o distanta de 40 de km de locul de munca, ... (vezi toată discuția)
Reangajare la alt punct de lucru suba suba Am fost concediat pe nedrept , am castigat procesul si urmeaza sa fiu reangajat la aceeasi societate dar la alt punct de lucru situat la 200 km in alt oras, ... (vezi toată discuția)