avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 844 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reangajare la alt punct de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reangajare la alt punct de lucru

Am fost concediat pe nedrept , am castigat procesul si urmeaza sa fiu reangajat la aceeasi societate dar la alt punct de lucru situat la 200 km in alt oras, are voie angajatorul sa faca asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: suba , utilizator 18:52, 13 Iulie 2009
Nu are voie, intrucat reincadrarea se face pe acelasi post si la acelasi loc de munca , potrivit principiului restitutio in integrum :)
Multumesc pentru raspuns, dar ma poate delega pe o perioada de cel mult 2 luni ,adevarat ?
Din cate stiu nu am dreptul sa refuz.
Delegarea poate fi dispusă pentru o perioadă de cel mult 60 de zile şi se poate prelungi, cu acordul salariatului, cu cel mult 60 de zile.
Delegarea este obligatorie pentru salariat pentru prima perioadă de 60 zile pentru care a fost dispusă. Însă, pentru perioada următoare, de până la 60 de zile, este necesar acordul acestuia. Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.
MULTUMESC, PLEC LA 700 KM DE CASA . BYE,BYE

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legala delegarea unui angajat, fara acordul lui, in conditiile ... precup.daniel precup.daniel este legala delegarea unui angajat, fara acordul lui, in conditiile in care si pierde la salariu? (vezi toată discuția)
Bună seara. sunt angajat la o firmă pe post de lăcătuș. ... Nemes Eva Nemes Eva Bună seara. Sunt angajat la o firmă pe post de lăcătuș. Firma vrea sa ma trimită în delegație. Pot fi sancționat dacă refuz? În contractul de ... (vezi toată discuția)
Desfacere disciplinara a cim mario-palade mario-palade Buna ziua. Starea de fapt: a existat un litigiu de munca prin care s-a dispus anularea deciziei de concediere a unui salariat pe motive care nu tin de ... (vezi toată discuția)