avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 616 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Despre delegatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Despre delegatie

Buna seara, muncesc la un magazin mare din tara si sefa vrea sa ma trimita o saptamana sa muncesc in alt oras la o distanta de 40 de km de locul de munca, intrebarea mea este : poate sa ma oblige sa plec? La ce distanta de casa ma poate trimite si ce acte am nevoie sa ma pot deplasa? Daca pe drum patesc ceva se considera accident de munca,trebuie sa conduc noaptea ca sa ma intorc acasa. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:58, 26 Ianuarie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Delegarea este o măsură obligatorie pentru salariat, a cărei nerespectare poate atrage răspunderea disciplinară a acestuia, inclusiv desfacerea contractului de muncă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salut, am o problema la locul de munca. lucrez pentru o firma ... Grigore91 Grigore91 Salut, am o problema la locul de munca. Lucrez pentru o firma subcontractoare în șantierul naval vard braila. După o perioada am fost închiriat de firma ... (vezi toată discuția)
Timp de lucru suplimentar buggy_nova buggy_nova Buna ziua, Firma la care lucrez are punctul de lucru in Bucuresti si presteaza servicii de instalare, dezinstalare, etcetera pentru echipamente it intr-un ... (vezi toată discuția)
Reangajare la alt punct de lucru suba suba Am fost concediat pe nedrept , am castigat procesul si urmeaza sa fiu reangajat la aceeasi societate dar la alt punct de lucru situat la 200 km in alt oras, ... (vezi toată discuția)