avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Carnet de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Carnet de munca

carnet de munca
cum se poate obtine o copie a carnetului de munca care a fost distrus?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:56, 17 Februarie 2015
~ Conținut șters la cerere ~
Daca carnetul de munca a fost scanat de Casa de Pensii , puteti solicita o copie de pe acesta de la aceasta institutie.
Nu are nici o sansa de a obtine nimic de la casa de pensii. Scanarile sau facut degeaba!
Singura solutie sunt adeverinte de la fiecare angajator.
Asta este parerea dvs. Cunosc foarte multe situatii in care s-au obtinut asa ceva de la Casele de Pensii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Carnetul de munca se afla la scanat. ce se depune la ajofm si la casa de pensii? Viorica Petre Viorica Petre Angajatii sunt in perioada de preaviz ca urmare a concedierii colective (ultimele 8 zile) si angajatorul nu a depus la momentul oportun carnetele de munca in ... (vezi toată discuția)
Pensionare cu carte de munca pierduta uleiamihaela uleiamihaela Buna ziua! Ma confrunt si eu cu o problema privind pensionarea, pentru ca am pierdut cartea de munca in original. Am depus la casa de pensii sector 3 dosarul ... (vezi toată discuția)
Copie carte de munca aureliapopescu aureliapopescu Am facut o solicitare directorului pentru a mi se xerocopia cartea de munca in vederea depunerii ei la una din Banci pentru diminuarea ratei lunare. Raspunsul ... (vezi toată discuția)