avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1151 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Despre plagiat - verificare teza
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Despre plagiat - verificare teza

Cum pot afla dacă teza de doctorat a unei persoane este plagiata? Cunosc doar titlul lucrării, autorul, conducătorul stiintific, data sustinerii lucrarii și universitatea care a acordat titlul de doctor.
Cautati aici:
[ link extern ]
si cautare dupa momentul identificarii plagiatului:
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lucrarea de doctorat plagiată poate fi obiectul unui dosar penal? icealinutza icealinutza Se vehicula zilele trecute pe mass media următoarea știre: Lucrarea de doctorat a domnului \"X\" face obiectul unui dosar penal, după ce \"Academia ...\" a ... (vezi toată discuția)
Incalcare drepturi de autor - plagiat lucrare de licenta GeorgianaBighiu GeorgianaBighiu Buna seara, La o cautare a numelui meu pe internet am descoperit ca am fost trecuta in dreptul lucrarii unui doctorand de la Universitatea unde am absolvit ... (vezi toată discuția)
Retur bani licenta (fara factura) Sebastian11@ Sebastian11@ Buna ziua! Am achizitionat o licenta recent de la o firma care se ocupa de realizari proiecte de licenta/doctorat etc. Si sunt foarte dezamagit de ceea ce ... (vezi toată discuția)