avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 623 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu maternitate pt.PFA
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu maternitate pt.PFA

Fiica mea care este PFA poate beneficia de concediu de maternitate platit?Medicul de familie nu stie.Daca poate beneficia, unde depune concediul, la ANAF sau la Casa de sanatate?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:09, 16 Februarie 2015
La ANAF isi suspenda activitatea,iar concediul medical il depune la CASMB
Poate beneficia de concediu de maternitate numai daca a achitat contributia de 0.85% pentru concedii si indemnizatii.

Daca a platit aceasta contributie atunci va depune certificatele medicale la Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate care i le va achita.
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu post natal-urgent cristina2070 cristina2070 Buna ziua, Situatia e un pic dificila, dar stiu ca se poate rezolva intr un fel, numai ca nu stiu de unde sa incep, de aceea va cer ajutorul (l am primit ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie concediu pre si postnatal anka_pinty anka_pinty Buna ziua. Am ceva nelamuriri in legatura cu indemnizatia pt concediu pre si post natal. unde trebuie sa merg pt a depune actele(daca trebuie sa depun ceva si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil pfa lorei lorei BUNA ZIUA! Am si eu cateva nelamuriri, daca puteti va rog sa ma ajutati. Sunt PFA si vreau sa ma informez in ce conditii o sa primesc indemnizatia de ... (vezi toată discuția)