avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

am o fetita de 3 ani,si sunt cu sotia in divort.prima infatisare.daca fata este trecuta la mine in intretinere,ca sotia nu are servici,eu am servici stabil,si bun din punct de vedere financiar,as putea castiga fetita in instanta?
Cel mai recent răspuns: mirebire , utilizator 09:21, 17 Februarie 2015
Eu cred că autoritatea părintească va fi exercitată în comun problema fiind unde va fi locuința copilului. Este o chestiune de probatoriu deoarece orice măsură se va lua numai în interesul superior al copilului. Depinde de modalitatea în care vă apărați în proces.
da ,sunt de acord.dar daca ea nu are nici un venit,as avea castig de cauza sa obtin domociliul la mine ?acum sta la parintii ei,se iau in calcul veniturile parintilor?au pensii
Ultima modificare: Luni, 16 Februarie 2015
hammerfloppy, utilizator
Veniturile parintilor sotiei nu au legatura cu speta dvs. Daca dvs. aveti conditii mai bune pentru cresterea si educarea minorei, aveti toate sansele sa obtineti stabilirea domiciliului minorei la dvs.
Atunci cand se ia in discute stabilirea locuintei minorei nu se va avea in vedere numai venitul dvs ci si varsta copilului, cine si cum o poate supraveghea in cursul zilei, daca frecventeaza sau nu o anumita gradinita, care sunt conditiile concrete de locuit pt fiecare dintre parinti etc.

intrebarea de baza e simpla si nu e cine are venituri mai mari ci, dat fiind varsta mica a copilei, cine sta cu copila cata vreme tata e la munca?
daca raspunsul e o persoana straina in timp ce la mama ar sta cu mama, domiciliul ar trebui sa fie la mama

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil ContSters205298 ContSters205298 Divort pronuntat,instanta dispune : -autoritatea parinteasca sa fie ... (vezi toată discuția)
Incredintarea copilului minor tradat tradat Concret: relatie de 7 ani neoficializata, un ingeras de fetita de 4 ani, o perioada mai grea in relatie in ultimul 1 si jumatate, in ianuarie ea se incurca cu ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . este trecută ... Danielaq Danielaq Buna ziua , sunt mama unei fetițe de 9 luni . Este trecută pe numele tatălui însă noi nu suntem trecuți in acte . Nu ne mai înțelegem și dormim sa o ... (vezi toată discuția)