avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... demisie cu art 55 in timpul concediului medical
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

demisie cu art 55 in timpul concediului medical

Buna ziua,
ma aflu intr-o situatie in care nu stiu cum sa procedez si cui trebuie sa ma adresez .In data de 01.02 .15 am semnat demisia cu art 55 cu intrare in vigoare cu data de 15.02.15.In aceasta perioada m-am inbolnavit si am intrat in concediu medical in data de 09.02.15.Astazi, 16.02.15 angajatorul mi-a inaintat decizia de incetare a contractului de munca chiar daca eu beneficiez de cm pana in 19.02.15.Mentionez ca angajatorul nu vrea sa semneze cm-ul.
Cui trebuie sa ma adresez si ce pot face in aceasta situatie?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:45, 16 Februarie 2015
Numai instantei de judecata va puteti adresa, intrucat angajatorul a emis decizia de incetare a c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Disponibilizat dar cm incheiata cu art 55 lit b mirelaprj mirelaprj Buna ziua, In luna mai 2009 mama mea a intrat 1 saptamana in concediu de odihna. Cand s-a intors la serviciu i s-a comunicat ca s-a inchis linia unde ... (vezi toată discuția)
Cu ce dată se va încheia contractul ? oanaportar oanaportar Bună seara! Vă rog mult să îmi spuneti : - dacă un salariat a făcut o cerere de încetare contract de munca începând cu data de 01 iulie, iar ... (vezi toată discuția)
Amenintare de desfacere a cim cu litera i utilizatoare utilizatoare buna ziua.in decursul lunii august am avut o discutie cu angajatorul pe watsapp ,in care imi cerea sa mi dau demisia.ulterior,am obtinut concediu medical fiind ... (vezi toată discuția)