avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 881 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... sunt in concediu medical si vor sa imi schimbe locul ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

sunt in concediu medical si vor sa imi schimbe locul de munca

Buna seara , sunt in concediu medical pana pe 28.02.2015 apoi dupa data de 1.03.2015 intru in concediu prenatal iar astazi am primit de la firma o informare ca vor sa imi schimbe locul de munca . As dori sa stiu daca au voie ? si ce am de facut ? Vor sa imi faca rau din Functia de Tehnician Veterinar vor sa ma faca Femeie de Servici.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 21:06, 16 Februarie 2015
Schimbarea locului de munca sau a functiei nu este posibila pe durata concediului medical.

Numai dupa terminarea concediului medical se poate pune o astfel de problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu prenatal/postnatal, cresterea copilului si restructurarea postului nic23ro nic23ro Buna ziua. Sunt angajata pe perioada nedeterminata, de mai mult de 12 luni, la o societate comerciala mare, cu filiale in toata tara, in acest moment sunt ... (vezi toată discuția)
Concediul maternal ARIAN09 ARIAN09 Buna ziua sunt insarcinata in 27 saptamani .as dori sa intru cu 84 de zile in concediul pt sarcina , maternal ,pt ca mediul in care lucrez nu e prielnic .As ... (vezi toată discuția)
Preluare de catre o alta firma in timpul cic alexandraluiza alexandraluiza Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti ce presupune preluarea unei de catre alta firma? Ma aflu in Cic pana la data de 13.02.2015 si daca nu am fost de acord sa-mi ... (vezi toată discuția)