avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pensie sub 700 si venit din chirie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pensie sub 700 si venit din chirie

Buna ziua,
Sunt pensionara cu o pensie sub 700 ron. din luna martie am inchiriat apart. unei persoane fizice..Doresc sa stiu cum imi va afecta acest lucru obtinerea de retete compensate? va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ana-cer , moderator 16:12, 17 Februarie 2015
Daca ati declarat chiria la primarie, atunci pierdeti reducerea de 90% la retete compensate.
Pentru aceasta reducere nu trebuie sa aveti nici un alt venit in afara pensiei sub 700 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Medicamente compensate steelvl steelvl Pensionarii cu un venit de pana la 700 ron li se acorda retete compensate cu 90%. Interbare: pensionarilor care un in intretinere si alte persoane li se cere ... (vezi toată discuția)
Inregistrare la casa de sanatate, pensie mai mica de 700 lei II_Maria II_Maria Bună ziua, Cu o pensie mai mică de 700ron, care sunt facilitatile in ceea ce priveste retetele medicale? Mentionez ca in baza de date a Casei este ... (vezi toată discuția)
Pensie boala dritaS dritaS sunt pensionar boala cu o pensie de 394 ron iar la eliberarea unei retete compensate mi sa spus ca nu pot beneficia de compensare conf listei B cu pensie sub ... (vezi toată discuția)