avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimbare de pe o firma pe alta pentru a continua ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimbare de pe o firma pe alta pentru a continua contractul determinat

Buna ziua,

Lucrez in cadrul unei companii din Bucuresti care foloseste contractul determinat. Dupa cele 3 contracte pe firma principala am fost mutat pe o alta firma pentru a-mi putea face iarasi contract determinat.

Este legala aceasta manevra? Si daca nu unde pot face o plangere impotriva lor?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:29, 17 Februarie 2015
alecs22 a scris:

am fost mutat pe o alta firma pentru a-mi putea face iarasi contract determinat.

Ati fost mutat sau ati semnat un alt contract?
Fara acordul dvs nu cred ca exista o posibilitate legala de a face asa ceva.

Mutarea, in sensul invocat de dvs, inseamna incetarea vechiul c.i.m. si incheierea unuia nou pe noua societate.
Exact. Dupa expirarea contractului s-a incheiat cu alta firma a companiei alt contract determinat.
In acest caz, este perfect legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfintare post lityroby lityroby Am avut contract de munca pe perioada determinata pana in data de 31.08.2018 la un liceu din judetul Brasov. Directorul ca si motiv de neprelungire a ... (vezi toată discuția)
Transfer de la o firma la alta mioara danaila mioara danaila Buna ziua , va rog sa-mi spuneti daca mai exista posibilitatea de a te muta de la o firma la alta prin transfer. Compania la care lucrez infiinteaza o noua ... (vezi toată discuția)
Contestatie la decizia de incetare a contractului individual de munca Kecskemeti Alfred Kecskemeti Alfred In data de 27/01/2019 imi expira contractul de munca in firma Decayeux pe perioada determinata astfel am atins vechimea de 36 de luni in firma.Iar in data de ... (vezi toată discuția)