avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Recuperare creante
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Recuperare creante

O intrebare te rog: Sunt din Resita, prietena mea lucreaza la o firma de distributie, ea a distribuit unei firme (din slatina timis) produse in timp de 10000 lei, a recuperat cu greu 3900 iar cei 6100 nu reuseste sa ii mai recupereze, ba nu ii raspunde ala, ba zice ca ii va da si cand il suna tot nu raspunde. Firma la care lucreza ea are sediul in Ilfov si nu vrea sa il dea in judecata pe client, i-a oprit ei salariul pana recupereaza ea cumva suma. Exista vreo cale sa reclame la Politie sau la cea economica, mai ales ca datorul tot spune cand il suna cei de la Ilfov ca el ii da bani si ea nu ii da chitanta, ceea ce nu e adevarat, desi cei de la firma ei par sa il creada pe el si o iau pe ea la intrebari. Sau ce alta cale legala as avea inafara de instanta. Multumesc.
Ultima modificare: Marți, 17 Februarie 2015
sebaman, utilizator
Cel mai recent răspuns: sebaman , utilizator 15:11, 17 Februarie 2015
Prietena dvs. nu pastreaza chitantierele, pt. a putea face dovada incasarii platilor?
Nu are chitante eliberate pentru ca nu a incasat de mult. Cele pentru 3900 lei exista, sunt transmise la firma pentru dovada incasarii. Dar clientul refuza sa mai plateasca diferenta, asta e problema si spune cand e sunat de cei din Ilfov ca plateste saptamanal dar nu i se taie chitanta ceea ce nu e adevarat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incasare chitanta axellcom axellcom Buna ziua , doresc sa va aduc la cunostinta problema mea. In calitate de agent comercial am taiat unui client cu care am avut o colaborare foarte buna o ... (vezi toată discuția)
Presedintele de la asociatia de locatari taie chitante false. ce putem face? danielanicol danielanicol Buna seara, Vreau sa va prezint o situatie delicata, in care se afla mai multi locatari ai unui imobil. Intr-un final s-au adunat banii pentu dezmembrare si ... (vezi toată discuția)
Pierdut chitanta apa romanik romanik In 2009 me-a tras apa in curte la casa de cavanta,la tara si am consumat 50 mc pana in primavara lui 2010, cand i-am platit.Anul acesta cand am vrut sa ... (vezi toată discuția)