avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 583 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie pentru cresterea copilului

sunt insarcinata in doua luni , dar am contract de munca cu doua ore. in acest caz beneficiez de indemnizatia pentru cresterea copilului? si daca da ce conditii ar trebui sa indeplinesc
multumesc
Cel mai recent răspuns: ema_scorpia , utilizator 16:13, 17 Februarie 2015
1. Pentru a beneficia de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) trebuie ca in cele 12 premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasteii) sa aveti venituri din salarii, din activitati independente sau agricole sau perioade asimilate (eleva sau studenta la zi, somaj indemnizat, concedii medicale, concediu de maternitate etc.).

2. Nu conteaza ce fel de program zilnic de lucru aveti (cu 8 ore pe zi sau mai putine).
va multumesc mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului symonane symonane Buna ziua! Eu lucrez la o firma din data de 11.02.2013 si am ramas insarcinata, eu ar trebui sa nasc pe 17.05.2014. Deoarece am o sarcina cu probleme o sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Redman Redman Buna ziua, Doresc sa aflu care este forma legala sau daca exista vre-o varianta prin care sa beneficieze de indemnizatie crestere copil fara sa aiba un loc ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie ratzuska ratzuska sunt insarcinata in 2 luni pe cartea de munca am 6 luni muncite prin indemnizatie...iau? :sorry: (vezi toată discuția)