buna ziua !
am fost prins in data de 10/02/2013 conducand sub influenta bauturilor alcoolice , am fost testat cu aparatul drager si am avut o imbibatie de 0.43.
domnul politist ma dus la recoltare de probe de sange la acare ...prima proba a fost de 1.40 iar a 2 de 1.20 .....
am fost la politie cu martoru am dat declaratie si eu si martorul
mi-am recunoscut toate faptele si vina ....precizez ca nu am mai avut nici o data amenzi sau accidente rutiere de nici un fel ...
a doua zi m-am prezentat la institutul medicolegal si mi-am platit probele de sande .cu dorita ca poate asa o sa mearga dosarul mai repede .
in octombrie 2013 m-am dus la politie sa vad in ce stare se afla dosarul.
domnul politist a zis ca e inca la el, deoare ce este foarte ocupat ..bla ...bla...bla
a zis ca o sa faca tot posibilul si o sa trimita dosarul la procuratura dupa cate am inteles ....
m-am prezentat la politie in aprilie 2014 sa vad ce mai face domnul politist ....a zis ca dosarul meu nu sa intors, si nu stie cand o sa se clarifice treburile.
au trecut 2ani si 7 zice!
intrebare.
ce as putea sa fac sa imi recuperez permisul?
Permisul nu il puteti recupera cat timp dureaza cercetarile, iar raportat la valoarea probelor biologice, este foarte posibil sa fiti trimis in judecata si condamnat, situatie in care permisul se anuleaza.
1. Termenul de prescriptie este cel aplicabil pentru prescriptia raspunderii penale, respectiv 10 ani in cazul dvs.
2. Dosarul dvs. se poate solutiona in doua variante:
a) se intocmeste rechizitoriu, ajunge in instanta unde vi se va aplica probabil o condamnare cu suspendare si se va dispune anularea permisului.
b) faceti un acord de recunoastere a vinovatiei la parchet si solicitati in instanta renuntarea la aplicarea pedepsei. In masura in care se va admite aceasta cerere, nu va mai fi anulat permisul.
Pentru cea din urma varianta ar trebui sa intruniti mai multe conditii.
Recalcularea alcoolemiei
pyl
Buna ziua.Am si eu o intrebare ca am tot intrebat multa lume si nu am primit nici un raspuns concret.In luna iulie 2013 am fost oprit in trafic de politie m-au ... (vezi toată discuția)