avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1107 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa rece declarata
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa rece declarata

Buna ziua!Suntem proaspetii proprietari ai unui imobil iar la sfarsitul lunii trecute am mers pentru prima oara sa declaram consumul pe luna ianuarie.In imobil inca nu locuieste nimeni, prin urmare am avut decat 1 metru cub consumat la baie.Cand s-au afisat listele pe luna ianuarie, noi aparem cu 6 metri cubi consumati si calculati la plata.Mentionez ca pe fiecare cap de locuitor se platesc suplimentar pierderi de 0.38 metri cubi pe luna ianuarie.Ce ar fi de facut in conditiile in care nu vreau sa platesc nimic in plus in afara de acele pierderi si acel metru cub consumat?Este normal modul de calcul al administratorului?Ce drepturi am in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:34, 18 Februarie 2015
Contestati repartizarea acestui consum.
Contestatia se face in doua exemplare, luati nr. de inregistrare.
As. prop. este obligata sa va raspunda in 7 zile.
Pe de-o parte e bine sa platiti, pe de alta parte trebuie sa-i intrebati. Fireste, in scris e cel mai recomandabil...
danielitastefania a scris:
Cand s-au afisat listele pe luna ianuarie, noi aparem cu 6 metri cubi consumati si calculati la plata.

Ce v-a spus administratorul cu privire la cei 6 metri cubi avand in vedere ca dumneavoastra spuneti ca ati consumat doar un metru cub?
Poate au ramas 5 m.c. dde la fostul proprietar. Intrebati si ne spuneti si noua.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul tarife apa rece si apa calda - intretinere gabi.b gabi.b Am sunat la furnizorul de apa si mi s-a comunicat ca metrul cub de apa rece este 2,8 lei si apa de canal 1,2 lei. Cum se calculeaza apa facturata locatarilor ... (vezi toată discuția)
Diferente pret apa rece teisoara teisoara Buna ziua, va rog frumos sa ma ajutati in urmatoarea speta . - Reacţia reprezentanţilor societăţii vine după ce, în repetate rânduri, mai mulţi ... (vezi toată discuția)
Index apometre ciancu ciancu As avea mare nevoie de un sfat. La asociatia de locatari de care apartin, in ultimele doua luni, la toti locatarii sunt adaugati multi metri cubi de apa ... (vezi toată discuția)